IMG_9652

1- Harald Szeemann va fer al seu apartament de Berna l’any 1974 una exposició sobre Étienne Szeemann, el seu avi, perquè estava cansat de la Documenta 5. Grandfather: A Pioneer Like Us era un homenatge al seu avi que, -segons explica el nét-, era perruquer professional i l’inventor secret de la permanent.
2-La meva àvia és qui em va ensenyar a pintar, els diumenges a la tarda després de dinar. M’ensenyava les teories del color que havia après quan anava a l’escola d’Arts i Oficis. Després ella també dibuixava una estona. La mare de la meva àvia, i l’àvia de la meva àvia també pintaven, no eren pintores perquè eren mares i esposes sobretot.
3- El pis el van construïr als anys 40, els meus avis s’hi van instalar cap als anys 60, des del balcó es veien solars i horts. Després hi va viure la meva mare i el va compartir amb unes amigues. En conèixer el meu pare hi van viure junts. El pis va estar llogat des de que jo vaig néixer. Fa uns anys la meva mare hi va anar a viure de nou. Finalment hi he anat jo, i l’he convertit en el Passadís.

Una exposició curada per Caterina Almirall i Jordi Vernis.
En el marc del festival PLAGA 2014.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: